PRO-RMK 163
*Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

PRO-RMK 163

Fra kr 189.500.- INKL MVA
Øyeblikkelig løft

Øyeblikkelig løft

Kombinasjonen av det hevede og lette AXYS®-chassiset, en kraftig Polaris®-motor, og Polaris-eksklusive beltedesign, skyter PRO-RMK® 163 oppå snøen.

AXYS® Chassis

AXYS® Chassis

Det løftede AXYS®-chassiset øker klaringen og reduserer slitasje for å holde deg oppå snøen. Den er spesialbygd for fjellkjøring og gjør det enklere å kjøre i skråning. Raskere og lettere klatring, og øyeblikkelig løft som gjør at scooteren kan komme raskere oppå snøen. Aluminiumsstrukturen er lett og holdbar for alle typer kjøring.

850 Patriot™-motor

850 Patriot™-motor

850 Patriot™ -motoren tilbyr klasseledende holdbarhet, respons, uovertruffen akselerasjon og bransjens beste effekt/vekt forhold. Det er den kraftigste snøscootermotoren Polaris® har laget.

Demping bak

Demping bak

Den lette, stive bakre dempesystemet har revidert geometri for å styre banen. Dette forbedrer vektoverføringen, gir bedre kontroll og en trivligere turopplevelse. Den stive fjæringen overfører motorkreftene direkte til snøen. Offroad, vil fører legge merke til forbedret vektoverføring. Ved kjøring i løype vil føreren oppleve en behagelig tur. Den bakre fjæringen har en skinnedesign som hjelper med å løfte bakstussen mens du kjører det fremover.

Walker Evans® Shocks

Walker Evans® dempere

PRO-RMK® 163 leveres med premium Walker Evans® Piggyback Shocks eller Monotube Shocks. Walker Evans® Piggyback Shocks med kompresjonsregulatorer og eksterne reservoarer gir den beste ytelsen over det bredeste spekteret av underlag. Walker Evans® Monotube Impact-Extruded Shocks er det letteste demper-alternativet fra Polaris® for de førerene som teller gram og kilo. Den enkle designen er lett, men slitesterk.

Rider Balanced® kontroll

Rider Balanced® kontroll

AXYS®-plattformen har Rider Balanced®-posisjonering som gir best mulig kontroll ved kjøring i skråninger.

AXYS® Body Panel Design

AXYS® Body Panel Design

AXYS® PRO-RMK® har en kompakt geometri og design, som sørger for at du kan få scooteren over i en brattere nedleggsvinkel. Dette gjør at du med din AXYS enklere kan holde kjørelinjen i krevende og bratt terreng.

PRO-RMK® React Suspension™

PRO-RMK® React Suspension™

PRO-RMK® React Suspension™ gir føreren den mest presise og uanstrengte kjøreopplevelsen i dyp snø, hvor man slipper å bruke så mye krefter. Den har en 36-38” forstilling, en “sway bar” designet for å gi suveren håndtering, og smidde a-armer og spindler for optimalisert styrke og holdbarhet.

Umiddelbar respons

Umiddelbar respons

Verdens beste snøscooter er bygget for å være den letteste og stiveste, noe som gjør den utrolig responsiv til signaler fra føreren. Dette gjør at du enkelt kan endre retning, og manøvrere trygt under alle forhold.

PowderTrac® XT Running Boards - 850 Models

PowderTrac® XT Running Boards - 850 Models

De lette PowderTrac® XT fotbrettene ble utviklet for de som liker å kjøre ekstremt. Med ny geometri for å mestre skråninger og dyp snø på beste måten. Den forbedrede ergonomien opprettholder god plass til føreren og bidrar til mindre friksjon bak på brettene.

Lettvekter

Lettvekter

Polaris® snøscootere er de letteste scooterne på fjellet. De har alltid vært lette og stive med ekstra styrke og holdbarhet. Samtidig har de reduseret vekten på RMK® AXYS®-plattformen. Dette for å tilby førerne øyeblikkelig løft. Polaris scootere hjelper førerne med å komme oppå snøen raskere.

Flere egenskaper

Flere egenskaper

PRO-Lite sete

PRO-Lite sete

Kjøring med scooter i fjellet krever et annet setedesign, og det er det Polaris® som leverer. PRO-Lite-setet er kortere slik at du enkelt kan svinge et ben over fra den ene siden av snøscooteren til den andre.

LED lys

LED lys

Alle modeller bygget på AXYS®-plattformen har standard LED-frontlykter for å levere bransjens beste belysning som er 80% kraftigere enn glødelampe.

Polaris® Interactive Digital Display

Polaris® Interactive Digital Display

Dette eksklusive og bransjeledende fargedisplayet gir viktig informasjon til føreren: ytelse, Bluetooth ™, GPS-kartlegging, klokke og LH kontroll. Denne instrumenteringen kommer som et alternativ på noen modeller og er også tilgjengelig som tilbehør.

Integrerte lagringsmuligheter

Integrerte lagringsmuligheter

Tilleggs-lagringsplass som ble designet og utviklet sammen med AXYS®-plattformen, slik at den installeres sikkert og har en sømløs, integrert styling som passer til scooterens linjer. Konstruert av materialer av høyeste kvalitet.

Mountain Hoop

Mountain Hoop

Den ble redesignet i 2016, og fremstår nå mer ergonomisk, og har samtidig blitt flyttet ned 2,5”, for å hindre at føreren får den i brystet under kjøring. “Mountain Hoop” er laget av slitesterkt polyuretanmateriale.

XT Hyfax - 850 Models

XT Hyfax - 850 Models

Profildesignet er optimalisert for lettere vekt samtidig som en ivaretar holdbarheten.

Designed to Fit Every Rider

850 PRO-RMK 163850 Patriot™ Engine
850 PRO-RMK® 163 3"

850 PRO-RMK® 163 3"

850 PRO-RMK® 163 3" - drives av Polaris® 850 Patriot ™ motoren. Den tilbyr klasseledende holdbarhet, respons, uovertruffen akselerasjon og bransjens beste effekt/vekt forhold. Det er den kraftigste snøscootermotoren som Polaris® har bygget.

  • 850 Patriot™ motor
  • PRO-RMK® React Suspension™
  • Walker Evans® Piggyback (justerbar)
  • 15 x 163 x 2.6" Series 6 / 15 x 163 x 3.0" Series 7
  • Kjedehus

Faktar

Dimensjoner
Motor & Drivverk
Fjæring
Utstyr
Tørrvekt, kg / Med elstart, kg
193
Lengde, mm
3414
Bredde, mm
1181
Høyde, mm
1247
Person kapasitet
1
Sporvidde, cm
91.4 - 93.9 - 96.5
Bensintank volum, ltr
43.5
Motortype / Kjøling
Væskekjølt
Sylinder (antall) / Volum (cc)
2 - 840
Boring x slaglengde, mm
85 x 74
Tenningsystem
Patriot 3DS
Eksos
Single, 3 Stage VES w/ Smart Actuator
Drivstoffsystem
Cleanfire® Injection
Skivebrems
AXYS™ RMK® LWT
Drivsystem
Kjedehus
Variator/gir
P-85 / TEAM® LWT
Understell
AXYS® RMK® Justerbar
Fjæringsvei foran, mm
229
Støtdempere foran
Walker Evans® Piggyback (justerbar)
Skitype
GRIPPER
Boggi
AXYS® RMK®
Fjæringsvei bak, mm
406
Støtdempere foran i boggi
Walker Evans® Piggyback (justerbar)
Støtdemper bak i boggi
Walker Evans® Piggyback (justerbar)
Drivbelte B/L/Kamhøyde, mm
3.0" Series 7
Styre / Styrehooks
High-Rise ProTaper®
Elstart
Tilbehør
Reverse
PERC®
Speedometer
Polaris interactive digital display
Sikkerhetssystem
Tilbehør
Drivstoffmåler
Mekanisk
12V DC-uttak
Tilbehør
Hånd- og tommelvarmer
Standard Justerbar
Oppv. Passasjerhåndtak
-
Speil
Tilbehør
Sete / Ryggstøtte
PRO-LITE / -
Bagasjebrett / Slepekrok
- / Tilbehør
Vindskjerm
AXYS® Lav, Sort
Farge
All Black / Blue accents
Scroll to top

Maritim Center AS - 9278 - Tromsø - NORWAY